Onsdag 28 januari.


OHHH , I MORRN KOMMER BEA :D HENNE HAR JAG SAKNAT SUPER JÄVLA MKT .

Först en mysg fredag med middag o vin , sen utgång med bea o träffa henne såklart..
lördagen blir det oriflame party hos mig o sen kanske en utgång , vem vet.
Nu ska jag fortsätta kolla tv o sen nanna .

Simma lugnt!

Tisdag 27 januari.


Saknaden är  stor , men den största saknaden är pussar , kramar o allmän närhet ..
det sugen lite!

Tisdag 27 januari.



Jag vill ha fredag nu , nu nu nu!




Vad händer med oss ?

Söndag 25 jan.


Helgens sammanfattning !

Fredag: Den började med att jag åkte hem till Claudia o vi snackade lite skit o drack kaffe , sen började vi klippningen , skit nöjd .. bara lite för kort .. men som sagt det växer snabbt ;P Vi tog en kopp kaffe till när vi var klara o sen tg jag bussen till staden o upp till norr o hämtade Liv på dagis , sen ner till systemet o fixade alkohol o sen hem o käkade lite o fixade till mig , då kommer jag på att jag glömt handla hårspray , så bara på med alla kläder igen o iväg till affären .. klarar mig absolut inte utan hårspray :s
Sen kom Susanna o hämtade upp Livie o körde mig till Sandra där värsta partyt väntade . ^^, Träffade trevligt folk o alkoholen åkte ner i strupen .. sen ner till stan o drog in på Hampan där jag träffade Claudia o hennes vänner .haha han var en trevlig lite prick , värsta disskutionen  hade vi .. Men han roade min själ en smula ... ;P drog vidare till utposten där Anna o dom var , men det blev en snabb runda där  Drog vidare till knutan o upp på Tapaz men dom sängde när vi kom , så vi drog ner till Crom , men där vär det förbannat B så jag tog bussen hem o somnade gott. Tack tjejer för en super kväll :D älskar er !

Lördag: börjar med att jag vaknar fett jävla bakfull o funderar på vad gårdagen innehöll för mög .. ;P Men jag kom inte fram till nånting så jag känne att jag var nöjd .. haha . Satte på lite kaffe o käkade och fixade disken.. inte allt för vanligt .. haha . Polly hörde av sig o frågade om vi skulle kolla film , vilket jag givetvis var på , med tanke på bakfyllan jag låg inne med . Men sen kom Nadia hem o fick mig jävligt party sugen , så det blev in o fixa till sig o sen en runda till nemo där vi pimplade vin , polly kom dit o vi drog hem till mig o sätte på filmerna.. men inte spec bra filmer :s fett besviken .. men som sagt vi kollade på dom o sen drog hon hem med bussen ojag somnade på soffan..

Söndag: Bara en jävla softedag .. Har inehålligt jobb o kaffe i massa. Nu sitter alex o nadia i min soffa o irriterar mig till max . får ett frispel snart :S Ingenting mer . nu ska jag käka o sen bara slånga mig i soffan .

Simma lugnt!

Onsdag 21 januari.

Fuck detta!

jag är fett party sugen , ferre på fredag med sötaste anna , sandra o marija .
ska bli förbannat kul , inte ofta man partar med polacken ;P haha . Utposten såklart , där väntar hon (;
omg , henne ska jag ha med mig hem , that´s it liksom .  jag vill ha fredag NU .. så är det bara !

bloggar inte så mkt längre . men kanske en lite sammanfattning?
Jobbar ju som homeparty bokare nu , skolan på det .. blir inbte så mkt med det förtillfället.. men har lovat mig sj att det ska bli ändring på det nu .. känner att jag måste skaffa mig en utbildning .. men samtidig kanjag inte bara klara mig på skolan . pengarna räcker liksom inte till det . eftersom jag har fast jobb så blir det att jag måste jobba...

över till något helt annat.

är rätt trött på mitt liv, men samtidigt älskar jag det. men känner att jag kanske måste ändra på mig. även om jag inte vill , så måste jag nog.. detta funkar inte längre. kan verkligen nte hålla på såhär, bli bara skit i slutändan.

Simma lugnt!


Tisdag 20 januari.

Te iubesc <3

RSS 2.0