Torsdag 31 juli.

Ska snart åka till Anna och hämta mina grejor som jag glömde igår , sen till willys och handla , sen hämta barnen och sen till dinoland. (: sen blire fantome stranden osså :/
Jaja!
 Simma Lugnt!

Onsdag 30 juli.

Haha orka att jag fått en nytt smeknamn på jobb ^^, MARLAN!! vad e det för jävla namn :/
Iaf vaknade halv sju av ett mess från baby (: Sen har det varit fett soft .. drack kaffe och käkade frulle på altanen , strålande solsken idag med :D Runt 10 blev det en kanelbulle (som min pappa bakat) och en kopp kaffe till det .. Nu ska vi gå ut en sväng och sen kanske en runda till stranden (:
Slutar kl 15 och då ska jag möta My i stan för en liten fika hemma hos mig.
Jag vill ha i morgon NU!
Så,
Simma lugnt!




Jag skulle göra allt för dig! <3

Onsdag 30 juli.

Du vet att jag älskar dig och att jag känner likadant som dig , men ja vågar inte visa dom .. Jag vill inte bli sårad , speciellt inte av dig hjärtat. Du betyder för mkt för mig!

Om du inte sårar mig , så sårar jag inte dig..
Du är mitt allt baby. Glöm aldrig det !

Simma lugnt!



Tisdag 29 juli.

Meen orka busschafförer :/
Haha ja fick massa skäll på bussen till jobb. Hade precis köpt en kaffe latte på seven eleven och ja satte mig och väntade på bussen . när bussen kom så gick jag på . fett lökig , kaffe och busskortet i handen och telefonen i örat . då säger busschaffören till mig att ja inte får ta med mig kaffe på bussen :/ Han bara varken nått ätbart lr nått drickbart får tas med på bussen . Haha jag bara var står det liksom ? Skit sur svarar han mig , ta med dig kaffe och gå o sätt dig , men du får absolut inte dricka det . du får hålla kaffet tills du går av .. MEEEN ORKA liksom :/ Men iaf jag drack mitt kaffe när jag såg att han inte kollade i backspeglen ^^,  Haha , när ja gick av sa jag hej då och ha en trevlig dag! Svarade mig surt , detsamma .. Ojojoj , skrattade lite för mig sj när ja gick till jobb!

Nu är jag iaf på jobb , sitter ute på altanen och myser en massa , ska strax dra ner till stranden. Jag måste ju våga bada, eftersom jag har lovat att jag ska bada på torsdag :/ Sug av mig , faan vad rädd jag är för vatten ist. Vet inte varför det är så. Men fett rädd är jag iaf :/ Ska gå ner och övervinna min rädsla nu iaf!

 My Chemical Romance - The End .. Sug av mig så bra den är !

Simma lugnt!


Tisdag 29 juli.

Exakt en månad kvar tills jag fyller år ! wiiie (:
Glassat på ballan idag med! Fett nice äre ^^, älskar verkligen solen! Börjar få lite färg nu & massor med fräknar. ussh det gillar vi inte ! :/ 
Nu ska ja drar mig till jobb .

Kim & Bea - Ni är underbara!


Simma lugnt!

Måndag 28 juli.

Jisses vad jag älskar solen ^^,  legat & lökat på ballan hela dagen & bara myst med mig sj (:
Jag saknar Bea fett mkt. kom ner igen! Nunununununun :/

Simma lungt!

Söndag 27 juli.

Jag vill bara att du ska må bra , med lr utan mig!

Söndag 27 juli.

Ojojoj var ska ja börja ?
Beatrice mitt hjärta kom i torsdags , mötte upp henne på knutan 5 över 7 (: Jag , Kim & Bea stack och käkade thai mat & hade allmänt trevligt. Sen hem till mig och bara softade framför tv. Vi skulle ju åka med Kim dagen efter. Så väl hemma hos mig bestämmde vi att vi skulle sova hos Kim. Så vi åkte hem till henne efter filmen vi kollade på . Somnade gott (:

Upp halv 6 på fredagen. Åkte jobbe rundan med Kimpan. Haha, vilken tur asså.. Fett roligt hade vi ^^, Kaffe på statoil är ett måste. Sen väl hemma somnade jag gott en timme lr två. Bea väckte mig & vi stack hem till Kim som bjöd på middag. fiskpinnar , beasås & pommes . ^^, Fett stressade åkte vi in till staden och handlade på systemet . Massa härliga alkoholhaltiga drycker. sen vidare hem till mig och började göra vid oss. Ut på ballan och började pimpla rosevin , cider och bacardi razz. :D Härliga sommarkvällar och domma dära två , är underbart.. Ni två .. Kim & Bea , ni är underbara. Utan er är jag ingenting <3 Efter ett par timmar på ballan åkte vi ner i stan , runda under fötterna går vi in på Steakhouse och inhandlar ett par hotshots .. Drar vidare till Crom .. mktmkt trevligt . Fett mkt ögongodis där vill ja lova ^^, hahah , lr hur Bea ? Fortsätter iaf kvällen på crom , och sen hem till mig och nannar sidan om hjärtat <3 As grym kväll (:

Vaknade fett bakis på lördagen, kaffet serverat när jag vaknade .. Duktiga duktiga Bea ;P
Kim ville ner i stan & kolla festivalen , så jag som är himmla snäll följde med henne , fast jag var äckligt bakfull. Bara för att jag älskar dig baby <3. Gick & kollade i stånden och så , sen fick hon för sig att hon skulle hoppa bungy jump :/ så vi gick dit och kollade vad det kostade .. faan 600 spänn :/ Vi bestämmde att hon skulle hoppa när vi kom ner i stan senare mot kvällen .. Åkte hem till mig och fixade till osså .. Sommar party hos Peffi så klart .. När vi kom hem så hade Bea städat och diskat . Tack babe ^^, Gjorde vid oss och drog till Peffi. När vi kom dit så bjöds det på en välkomsdrink och grillspätt (: fett gott var det.. sen blev det alkohol i massor och trevliga lekar . Åkte ner i stan för att Kim skulle få hoppa . men när vi kommer ner så är det en väntetid på 2 jävla timmar , så hon sket i det .. :D Jaja, sen åkte vi hem och la oss i soffan .

Vaknade idag av att Bea kom in & väckte oss typ kl 12. gick upp och vi bestämmde att vi skulle käka frulle på espresso , men där var ju såklart stängt :/ Fett besvikna gick vi till cafe viva och åt en räksallad och drack cola. sen till Seven elever och drack kaffe.  vi lämnade Bea på knutan för hon skulle åka hem :/ Saknar dig redan babe .. Nu sitter jag här och ska snart ner i tvättstugan .. Ussh orka :/ men måste för jag har ett berg av tvätt ..
Men men detta var min helg iaf .. Enjoy FUCKER`s ^^,

Simma lugnt!








Ni betyder så mkt för mig . Alltid vi! <3

Torsdag 24 juli.

OMG vilken softe dag!
Vi har bara legat och solat hela dagen. Grillat har vi osså gjort , korv med bröd . det uppskattades vill jag lova (:
Nu slutar jag strax , ska möta Kim och sen hem till mig. sen möta den bästaste Bea och sen blire allt utom lugnt (: Wiiiie !

Simma lugnt!

Torsdag 24 juli.

Jisses solen skiner och ja är överlycklig (:
sköönt att jag har ett bra jobb , vi sitter ute och solar och dricker kaffe. härligt härligt!

snart kommer Bea , 19,05 ska jag möta henne vid tåget och sen äre faan party på hög nivå ^^,
I morrgon vet vi inte ännu , men på lörda e det faan fest (:

Nu ska ja ut i solen igen, och smörja in mig i cocosolja ^^,

Simma lugnt!


Tisdag 22 juli.

Idag är en sådan dag då jag bara vill ligga hemma i min sång och bara göra ingenting!
Jag vill inte jobba idag , men är så illa tvungen :/ 
Jag saknar henne! Jag vill inte , men ja gör det. det är fett jobbigt.

Jag saknar Bea som tusan osså , hon kommer om två dagar . (: wooohoo . sen ska vi ha en super duper rolig helg, en helg vi aldrig kommer glömma ..


Simma lugnt!

Måndag 21 juli.

En helt jävla perfekt dag hjärtat..
Det är bara du som kan få mig att må såhär (:
Just bara för att du är så bra som du är . Helt klart underbarast! <3



Måndag 21 juli.

Jaha , nu sitter man här på sin lediga dag (:
Kom hem runt 10 i morse . käkade frulle o sånt.. sen kom kim och hämtade mig och vi åkte till biltema, men grejen som hon skulle ha fanns inte där , så vi körde vidare till Claes Olsson. Sen åkte vi och hyrde film , rose red . som ja har tjatat som faan på att vi ska se . och när filmen startar så har ja redan sett den .. men det var mkt längesen :/ Jävla bra film måste jag säga (:
Fick en avi på posten osså som jag har hämtat ut (: massa produkter från yves .. Lovely må ja säga ^^,
Nu blire duschen för min del . ska prova mina nya grejor , sen kommer kim igen och vi ska kolla vidare på filmen .
Jag saknar Bea som faan . ):

Hjärtat , du är allt för mig.. Jag älskar dig! <3

Simma lugnt!

Söndag 20 juli.

Ojojoj , nu har ja beställt ny mobil och en ny datorn med mobilt bredband. (:
Helt överlycklig ^^,

Simma lugnt!

Söndag 20 juli.

Så ja , nu sitter man på jobb igen..
Har faan ingenting att göra , sitter här framför msn och bara ugglar , känns lite meningslöst.

Hahah , hur jävla söt är inte min pappa då ? han kom med mat till mig , för att ja sa att jag va hungrig, så vips så stod han i dörren med snitzel , sås och potatis . (: så han fick komma in och jag bjöd honom på kaffe .

Simma lugnt!

Söndag 20 juli.

ussh & fy , bakfull :/ inget kul alls .
Det va en bra dag igår , först kalas hos Svante. Där bjöds det på god mat och gott vin . Blev en aning full redan där , sen kom Jenny & Tutte och hämtade mig , åkte hem till mig .. Där åkte ostbrickan & rödvinet fram. Gott var det iaf (: Sen kom Anna & Blomman och partyt var igång. (viskullebarahaenhemmakväll). Men iaf , det va mkt nice . Sen kom Tessan , Elin , Peffi , Karen & Niklas - sen blev det godnatt för mig. somnade i soffan. :S

En kul kväll iaf .. Nu ska ja åka & jobba. 16-09. Inte så himmla farligt.
Ska kolla Batman begins ikväll. I love Batman ;P

Btw så saknar jag Beatrice Jackson så förbannat mkt . Bara 5 dagar kvar. Kom ner nu!

Simma lugnt!


Lördag 19 juli.

Jisses , jag har inget liv just nu . Jag har jobbat , mån tis ons tor fre lör, ska jobba i morrn med.. Går av mån morgon kl 9 sen ledig resten av dagen. sen blire jobba tis onn tor fre . & på fredag går jag av 14.30 sen ledig resten av helgen. :/ sköönt det iaf (: Bea kommer ju på fredag med . WIIIE (; saknar henne en massa :/

Men men sådant är livet , nu slutar jag strax (:

Simma lugnt!


Lördag 19 juli.


Andras intryck kan avgöras med så ord, men egentligen..
Vem bryr sig? Jag är den jag är, ingenting annat.





Lördag 19 juli.

Gick upp kl 8 för att ge insuline, kände gör att krypa ner i sängen en stund till , så det gjorde jag , sitter nu här med en kopp kaffe och har precis käka frulle på altanen.. Solen skiner ju idag :D
Jobbar fram till 14 idag , sen kommer pappa och hämtar mig för det är kalas hos min lill kille Svante . (:
Sedan kommer domma dära två , Jenny & Tutte och hämtar mig , för ikväll äre mys med film , ostbricka och rödvin ^^,

Nu ska jag gå och fixa till mig!
Simma lugnt!





Grattis lill killen på 4-års dagen (:  <3




Fredag 17 juli.

ENJOY, fucker's                

Du betyder så jävla mkt för mig , utan dig mår jag inte bra!
Jag älskar dig  ♥♥♥




Fredag 17 juli.

Ussh en stressig dag idag :/

vaknade i panik i morse runt halv 10, hoppade in i duschen och fixade till mig lite snabbt , sen tog jag bussen till polisen för att lämna min nyckel till Tutte & Jenny. Jag är lite snäll och låter dom sova där , nu när ja jobbar natten (: Hahah , dom är så jävla söta.. Fick ett mms innan och där stod Tutte och diskade alla min disk. ( där var massor vill ja lova) Så förbannat snällt asså .. <3 

Gick  in på statiol och köpte en latte , sen tog ja bussen till Kim . (lite för sent) och där blev det soft, vilket var fett sköönt. sen vidare till Ramlös station för att ta bussen till jobb , så nu sitter jag här , en lugn jävla fredagskväll.. Väl behövande ;P hahahah ! Mys på jobb vilket innebär pizza och massa slappande framför tv. Ett jäkla massa kaffedrickande och ett par cigg för många . Härligt att jobba ;P

Nu äre dags att bädda till sängen och sen ut i soffan (;


Bea , jag mår så jävla bra med dig! Flytta ner nu , nununununununununu!
Simma lugnt !

Torsdag 17 juli.

Gick upp kl 7 och fixade kaffe och rökade en cigg . Sedan har dagen flytit på väldans bra .. Städade huset och fixade med disken. Sen kaffe på det . (: super förmiddag på jobb. Sedan åkte vi ner i Rydebäck och åt lunch på Restaurang Tegel & det var himla gött. (: Ungtupp med stekta nypotatis, rotfrukter & grönpeppar sås. Super mysig dag på jobb (:

Nu ska ja strax åka hem , Dags för fika med Tutte & Jenny. Längesen nu :/
Snart dax för FESTIVAL (: wiiiie .. Jag, Kim & Bea ska ha förbannat kul. Jag vill ha den 25:e nu , nu , nu , nu !
Barran , du ska veta att Marran saknar faktiskt dig. Kom
NER NU!

Simma lugnt !



Marran så klart !

Onsdag 16 juli.

Nu ska ja fixa och trixa lite på jobb , bädda sängen så ja slipper göra det sen .. kolla alla dörrar så dom är låsta . fixa mig inför natten och sätta på en film , sen ska ja faan sova gott hela natten lång . synd att ja måste gå upp kl 7 bara :/

Nu ska ja dricka upp mitt te och sen hoppa ner i sängen ..  natti !

Onsdag 16 juli.

ohhhh, jag vill bara supa ner mig totalt och glömma allting .
Du är inte äns värd min vänskap . Vänner beeter sig inte så som du gör ! Jag trodde faan att vår vännskap betydde mer än så, men ja hade tydligen fel.. Du och dina nya bästa kompisar , kan dra någonstan där solen inte skiner !! FETT JÄVLA TRÖTT PÅ DIG & ATT DU KRÄVER SÅ JÄVLA MKT UPPMÄRKSAMHET!

Onsdag 16 juli.

Ja jävlar vad vi ska ha kul , du & jag Bea på Hbg festivalen , jag längtar as mkt.  <3

Onsdag 16 juli.

så nu är jag hemma igen.
Denna dära trippen var nice , först till Malmö sen till örkelljunga och sen till markaryd.

Nu har jag städat och fixat här hemma . blir snart att laga lite käk till mig och kim . sen äre dags att åka och jobb . 16-21 och sen 21-15. långa jävla tur :/ Tur jag har ett soft jobb.

Ne nu ska ja forts att städa , måste torka av golven , dom är fett fläckiga. :/
Simma lugnt .

& du ? Fattar du inte att folk tröttnar på dig ?! Du kräver så jävla mkt uppmärksamhet.
Jag orkar inte det ! Lägg ner det ..

Onsdag 16 juli.

Jisses , jag hatar verkligen att gå upp så här jävla tidigt .
kl är nu 04.52, ja ska åka med hjärtat på en liten tripp.. får väl se vart det bär . har inte riktigt koll ännu! vad gör man inte för sina vänner liksom ?

Simma lugnt!

Tisdag

Sitter nu på jobb . som vanligt ingenting att göra .. Funderar starkt på om ja ska gå och fixa lite kaffe och röka en cigg.
Men iaf , liver leker och jag kan inte må bätttre än såhär (:
Fina vänner , ett bra jobb en hyfsad inkomst iaf .

Jag älskar dig ! <3

Tisdag!

Jaha .. En blogg ?!


Jisses vad ja älskar att  jobba em , man kan sova hur länge som helt , (nästan). Jobbar iaf 15-21 idag.
Vi ska åka på kul i juli om det inte regnar, Hur mysig som helt (:

Helgen har varit hur jävla bra som hest , goda alkoholhaltiga drycker , braa musik och fina vänner . kan det bli bättre? Neej !
Började med att jag & bea fick för oss att vi skulle festa till det lite. Så vi åkte till Systemet och inhandlade en bag in box (: och Bea hon hade redan en liter liksom.. sen fixade vi till oss och började hinka i oss , i väntan på mer folk (: sen gick det bara utför . vi hamnade i stan , mkt skoj ifs . massa hotshots .. sen åkte vi hem och somnade gott!

RSS 2.0